MAPETS - Mapa local de govern obert

MAPETS - Mapa local de governs oberts

Les entitats locals avancen cap a la transparència, la participació i el govern obert amb actuacions que promouen l'accés a la informació i a les dades d'àmbit municipal. Per a posar la informació a disposició de la ciutadania s'utilitzen una sèrie d'instruments com són els portals de transparència, els portals de dades obertes, els tràmits d'accés a la informació pública, els pressupostos participatius, l'aprovació dels Codis de Bon Govern i la participació del municipi en la Xarxa de Governança.
 
Mapets és un directori d'entitats locals de la Comunitat Valenciana amb les dades d'identificació i localització de cada ajuntament i l'enllaç als instruments de transparència i participació de cada municipi. A més pots consultar la informació en el Portal de dades obertes en format reutilitzable.

MAPETS

Peu de pàgina

Font:  La informació ha estat elaborada pel Servei de Transparència de l'Activitat Pública a partir de cerques a través d'internet, en cas de detectar alguna errada poden comunicar-ho a través de portaltransparencia@gva.es.
Data d'actualització: abril 2023
Periodicitat: --
Data de creació: març 2023
Fonament jurídic: art. 12.3 de la Llei 1/2022, de 13 d'abril, de la Generalitat, de Transparència i Bon Govern de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 9223, de 22.04.2022); I Pla d'acció de la Comunitat Valenciana per a l'Aliança per al Govern Obert 2022-2023 (Línies de treball)