Visualització de contingut web

Plan Formación IVAP

En aquest espai pot consultar el pla de formació vigent en matèria de transparència, bon govern i reutilització de dades obertes, dirigit al personal empleat públic de l'Administració de la Generalitat, publicat en el portal de l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP).

A més, l'IVAP publica en obert materials formatius d'interés:

 

Per a conéixer més sobre la matèria, consulte la secció Transparència en la Generalitat del Portal GVA Oberta i les preguntes i respostes freqüents del Portal de Dades Obertes de la Generalitat.

En el calendari d'activitats de transparència del Portal GVA Oberta es publiquen els enllaços als materials de les sessions de formació realitzades.

Si vol rebre les novetats i actualitzacions del Portal de Transparència i del Portal de Dades Obertes de la Generalitat, subscriga's al butlletí.

 

Font: Institut Valencià d'Administració Pública i òrgan competent en matèria de transparència.
Data d'actualització: maig 2022
Periodicitat: anual
Data de creació: novembre 2016
Fonament jurídic: disposició addicional cinquena de la Llei 1/2022, de 13 d'abril, de la Generalitat, de Transparència i Bon Govern de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 9323, de 22.04.2022). Conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i Transparència Internacional Espanya (9 de desembre de 2015)