activitats formatives transparència

Seminari l’activitat cadastral: Objectius estratègics per a 2021 i la seua relació amb la transparència. Universitat d'Alacant

Seminari l’activitat cadastral: Objectius estratègics per a 2021 i la seua relació amb la transparència. Universitat d'Alacant

Objectiu del Seminari:

El present Seminari analitza tres objectius estratègics de la Direcció General del Cadastre per a 2021, com són: l'atenció al ciutadà a través dels Punt d'Informació Cadastral, el Valor de Referència, i la Unitat del Cadastre per al Territori Rural i la protecció del medi ambient.

S'analitzen en el seminari la metodologia i els conceptes bàsics fonamentals de les citades matèries juntament amb el seu marc normatiu i regulador que ajudaran a comprendre l'abast, la importància i l'impacte de la transparència en la relació entre els administrats i el Cadastre Immobiliari.

En el seminari participen ponents de primer nivell tècnic i acadèmic (lletrats, tècnics d'administració general, etc.).

 

Programa:

9:30 hrsInauguració i Presentació del Seminari.

Intervenen:

  • Per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, a determinar.
  • Per la Universitat d'Alacant, Sr. Luis Alfonso Martínez Giner, Catedràtic de Dret Financer i Tributari i Vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat.

 

10:00 hrs. Conferència inaugural

  • Presentació: Mª Teresa Cantó López.
  • "Cadastre i Transparència". D. Manuel Olleros Lledó, Vocal Assessor de la Direcció General del Cadastre, Ministeri d'Hisenda.

 

11:00 - 11:15 hrs. Descans.

 

11:15 hrs. Primera sessió.

  • Presentació: Mª Teresa Cantó López.
  • "Els punts d'informació cadastral". D. Jesús Puebla Blasco, Subdirector de Gestió cadastral, col·laboració i atenció al ciutadà.

 

Assistents:

El curs va dirigit al personal de la Direcció General del Cadastre, tècnics de les diferents administracions públiques valencianes, personal de les Administracions locals, Col·legi d'Advocats d'Alacant, empreses contractistes i representants de Centres especials d'ocupació i empreses d'inserció laboral, i públic en general. Per aquest ordre i en funció de l'aforament màxim.

Inscripció gratuïta.

Formulari d'Inscripció.

 

Dates i lloc de celebració:

24 i 25 de maig, en horari de matí, mitjançant la plataforma Google MEET.

 

Material per a descarregar:

Setmana de l'Administració Oberta 2018