activitats formatives transparència

Jornada "Dades, IA, IA Generativa i Administracions Públiques" - ETSE i Universitat de València

Jornada "Dades, IA, IA Generativa i Administracions Públiques" - ETSE i Universitat de València

Jornada "Dades, IA, IA Generativa i Administracions Públiques" - Universitat de València

Càtedra PAGODA, Escola Tècnica Superior d´Enginyeria

 

En la pròxima jornada en línia sobre "Dades, Intel·ligència Artificial i IA Generativa en l'Administració Pública", experts de diverses disciplines es reuniran per a abordar els desafiaments i oportunitats que presenta la integració de tecnologies avançades en els processos governamentals.

Este esdeveniment comptarà amb la participació d'especialistes en IA, ètica, dret i gestió pública, els qui discutiran com la *IA generativa pot transformar l'eficiència i transparència en l'administració pública.

S'exploraran temes crítics com la protecció de dades, l'equitat en l'ús d'algorismes i la regulació necessària per a assegurar una implementació ètica i efectiva. A més, es presentaran casos d'estudi on la IA ha sigut aplicada reeixidament en el sector públic, proporcionant *insights valuosos sobre millors pràctiques i estratègies d'implementació.
 
La jornada promet ser un espai d'intercanvi ric i divers, on els assistents podran aprofundir en com la tecnologia pot servir millor a la ciutadania i enfortir els mecanismes de governança. (este text SI ha sigut generat amb ChatGPTE)
 

 

Programa

Modalitat: Online 

Inscripció

Setmana de l'Administració Oberta 2018