Visor de contenido web

Declaraciones Institucionales

Aquí puede consultar las últimas declaraciones institucionales del Consell. También puede utilizar el buscador de declaraciones institucionales hechas por el Consell desde el 2006 introduciendo una palabra clave del título o tema de interés.

« Atrás

Declaració institucional del Consell després de l'atemptat terrorista patit a Israel

Declaració institucional del Consell després de l'atemptat terrorista patit a Israel

Órgano: Consell

Fecha: 10/10/2023
Localidad: València

Temas: Gaza; Israel ;


Texto:

El Govern de la Generalitat Valenciana, en representació del poble valencià, desitja expressar la seua més profunda solidaritat i suport al poble israelià després de l'atemptat terrorista perpetrat per Hamàs dissabte passat, així com compartir la preocupació pel segrest de civils que, hui dia, encara es mantenen en mans dels responsables d'estos actes violents.

 

D'igual manera, la Generalitat Valenciana desitja manifestar la seua preocupació davant l'escalada de violència i tensió que es està produint a la regió, recordant i instant les parts implicades que ha de vetlar-se pel compliment del Dret Internacional Humanitari, condemnant per això qualsevol acció que recaiga sobre les poblacions civils afectades.

La Generalitat Valenciana, igualment, insta la comunitat internacional a dur a terme un esforç conjunt que promoga la pau, la justícia i l'estabilitat a la regió, realitzant totes les accions necessàries per a començar a canalitzar uns diàlegs que desemboquen en una pau necessària, desitjada i duradora.

Pie de página

Fuente: Oficina del Secretariado del Consell
Fecha de creación: marzo 2019
Periodicidad: cada vez que se produzca una declaración
Fecha de actualización: de acuerdo con la última declaración publicada
Fundamento: art. 37.2 del Decreto 105/2017, de 28 de julio, del Consell, de desarrollo de la Ley 2/2015, de 2 de abril (DOGV núm. 8118, de 01.09.2017)